ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Υπηρεσίες της περιφέρειας επισκέφτηκε η Μ. Τσολάκη

Υπηρεσίες και τμήματα της περιφέρειας Ηπείρου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης η υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Τσολάκη.

Αρχικά συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Δέσποινα Καμπούρη, με την οποία είχε άριστη συνεργασία ως Αντινομάρχης Πρόνοιας. Η κ. Τσολάκη ενημερώθηκε για τα ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας και εξήρε το έργο της κ. Καμπούρη και της περιφέρειας Ηπείρου, προς όφελος των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Μαυρογιώργο, τον οποίο συνεχάρη για το έργο του. «Ο ευαίσθητος και παράλληλα δύσκολος τομέας της Πολιτικής Προστασίας, έχει συμβάλει τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια, στη σταθερή και ακώλυτη λειτουργία της περιφέρειας, καθώς και στην άριστη αντιμετώπιση των κρίσεων, κάθε φορά που χρειάστηκε», δήλωσε. Ακολούθησαν συνομιλίες με τους υπαλλήλους της Οικονομικής και Τεχνικής Υπηρεσίας.
Η περιοδεία της συνεχίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με επισκέψεις σε τοπικές κοινότητες του πρώην δήμου Μπιζανίου, αλλά και σε γειτονιές περιφερειακά της πόλης των Ιωαννίνων, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα με τους κατοίκους.

Σχετικά άρθρα

Βούληση για πιο στενή συνεργασία

ΝΔ – Ο Κ. Σκρέκας υπεύθυνος για τον προεκλογικό αγώνα στην Ήπειρο

Πέντε θανάσιμα -για τη Δημοκρατία- αμαρτήματα

Νίκος Αλμπανόπουλος