ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

Το Μουσείο Αργυροτεχνίας γίνεται… διαστημόπλοιο

Την οπτικοακουστική μουσική παράσταση του μουσικοσυνθέτη και performer Theodore παρουσιάζει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών «Μωυσής Ελισάφ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, την Παρασκευή 25 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, όπως επεσήμανε η τοπική διαχειρίστρια του Μουσείου Αργυροτεχνίας του Π.Ι.Ο.Π. Καλλιρόη Φωτίου, καλώντας το κοινό σε ένα αγαπημένο σημείο της πόλης για μια μοναδική βραδιά.
Ο Theodore είναι ένας καλλιτέχνης διεθνώς αναγνωρισμένος με παρουσία σε φεστιβάλ σε Αμερική και Ευρώπη και αναμένεται να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό θέαμα, όπως ανέφερε εκ μέρους της διοργάνωσης ο Μάνθος Μάνθος, σημειώνοντας πως ο καλλιτέχνης επιλέγει για τις εμφανίσεις του εμβληματικά σημεία.
Στη συναυλία της Παρασκευής, ο Theodore θα «μεταμορφώσει» τον χώρο σε ένα διαστημόπλοιο, ταξιδεύοντας το κοινό νοητά σε ένα φανταστικό νέο σύμπαν, συνοδευόμενο από τα αρμονικά διαστημικά ηχοτοπία του τελευταίου concept album του The Voyage. Με τη συνοδεία εντυπωσιακού video art και ενός εκρηκτικού light show, θα παρουσιάσει κομμάτια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας του, καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό πεδίο, από το κλασικό στο post-rock μέχρι αιθέριες μελωδίες και ψυχεδελικούς ήχους.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 2651064065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Σχετικά άρθρα

Theodore Live στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Μόνο για την εξυπηρέτηση έκτακτων αναγκών τα καταστήματα οπτικών

Με Ψαραντώνη ρίχνει αυλαία το Soundtrope Festival

Αποστόλης Τζελέτας