ΠολιτισμόςΑίθουσα Σύνταξης

«Μαδαγασκάρη, το μιούζικαλ!» στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ (κλήρωση προσκλήσεων)

Μια στάση και στα Γιάννενα θα κάνει η παράσταση «Μαδαγασκάρη, το μιούζικαλ!», η οποία θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, βασισμένη στην ταινία που αγαπήσαμε στο σινεμά για τα αξιολάτρευτα και με ανθρώπινα συναισθήματα ζωάκια της, που αποφασίζουν να το σκάσουν από το ζωολογικό κήπο όπου ζουν, για να επιστρέψουν στην άγρια φύση, με οδηγό μία δαιμόνια συμμορία πιγκουίνων!
Κάπως έτσι ξεκινά μία ιστορία γεμάτη ευτράπελα. Οι τετράποδοι ήρωες, που μας μοιάζουν πολύ και είναι γεμάτοι με εμμονές και φοβίες, αλλά τόσο αστείοι στη διαδρομή τους προς το δικό τους παράδεισο, έρχονται να κάνουν μικρούς και μεγάλους να χορέψουν και να τραγουδήσουν, όλοι μαζί, κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Μια παραγωγή από την People Entertainment Group, την εταιρεία των μεγαλύτερων παραγωγών μουσικού θεάτρου στην Ελλάδα, με παραστάσεις που έμειναν αξέχαστες στο κοινό (Phantom of the Opera, Evita, Cats, Chicago, Grease). Ένα καστ από εξαιρετικούς ηθοποιούς και ερμηνευτές αναλαμβάνει να ζωντανέψει στη σκηνή, την ωραιότερη αλληγορία που γράφτηκε ποτέ για την ανάγκη να ξεφύγεις από τα δεσμά και να βρεις τον εαυτό σου. Ο Ίαν Στρατής ερμηνεύει τον ρόλο του Άλεξ, του αναποφάσιστου λιονταριού, ο Αλέξης Νίκολας είναι ο Μάρτυ η αστεία ζέβρα, η Έμιλυ Λυμπεροπούλου η πληθωρική Γκλόρια η ιπποπόταμος, ο Αρσένιος Γαβριηλίδης είναι ο Μέλμαν η φοβική καμηλοπάρδαλη και ο Γεράσιμος Παπικίνος ο λατρεμένος βασιλιάς Τζούλιαν. Παίζουν επίσης οι Πέτρος Ιωάννου (Σκίππερ ο Πιγκουίνος, Μωρις ο Λεμούριος, Camera man, Σερβιτόρος), Ελένη Δήμου (Ζέλντα, Μέισον η Μαϊμού, Αστυνομικός, Λυν, Φούσα, Μπριζόλα), Ελευθερία Παρασκευά (Κάντι Χαμερνόουζ, Αρχηγός Φουσα, Ρίκο ο Πιγκουίνος) και Ζέτα Ξαφακη (Ζεκε, Γιαγιά, Αστυνομικός, Καπετάνιος, Λαρς, Φούσα, Σερβιτόρος).
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ το παιδικό και 18 ευρώ το ενηλίκων. Προπώληση στο viva.gr.

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μαδαγασκάρη, το μιούζικαλ!». Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr, με τα στοιχεία σας, γράφετε «για Μαδαγασκάρη» στο θέμα του mail, μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Συνέχεια παραστάσεων για το «801,5 m» (κλήρωση προσκλήσεων)

Ηπειρωτικός Αγών

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» για δύο παραστάσεις (κλήρωση προσκλήσεων)

Δύο διπλές προσκλήσεις για την «Αντιγόνη»

Ηπειρωτικός Αγών