ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Ξεκινούν την Παρασκευή οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Από τις 10 έως τις 31 Μαΐου θα διαρκέσουν οι εγγραφές και επανεγγραφές των βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2019-2020 στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Ιωαννιτών, όπως κάνει γνωστό ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής.

Οι αιτήσεις, τα δικαιολογητικά των εγγραφών και επανεγγραφών καθώς και τα γεωγραφικά όρια είναι αναρτημένα και στο site του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», καθώς και σε κάθε Βρεφονηπιακό – Παιδικό Σταθμό.
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτά από τις 9.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στους βρεφονηπιακούς -παιδικούς σταθμούς, στους οποίους ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τα γεωγραφικά όρια των Σταθμών, τα οποία τηρούνται απαράβατα. Τα πρώτα αποτελέσματα (πίνακες μοριοδότησης) θα ανακοινωθούν στις 14 Ιουνίου, ενώ οι ενστάσεις επί της μοριοδότησης θα υποβάλονται από 17 έως και 21 Ιουνίου.
Το όριο ηλικίας των παιδιών, που θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου, είναι από 18 μηνών έως την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο. Στα βρεφικά τμήματα θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας έως 2,5 ετών και στα παιδικά τμήματα από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Σχετικά άρθρα

Με σειρά προσέλευσης και φέτος οι εγγραφές με vouchers στους παιδικούς

Κενές θέσεις λόγω υπογεννητικότητας και ιδιωτικών δομών

Γεωργία Χαλάτση

Έως τις 12 Αυγούστου οι αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ