Πολιτισμός

St Patrick’s Day με τους Beer for Breakfast στο Castillo bar

Για πρώτη φορά φέτος στα Γιάννενα, το Castillo bar γιορτάζει την St Patrick’s Day, διοργανώνοντας μια ιδιαίτερη βραδιά με live ιρλανδέζικη και κέλτικη μουσική από τους Beer for Breakfast.

Κάθε χρόνο, στις 17 Μαρτίου, εορτάζεται ο πολιούχος άγιος της Ιρλανδίας, ο Άγιος Πατρίκιος (St Patrick). Την ημέρα αυτή, σε όλες τις ιρλανδικές κοινότητες, σε όλο τον κόσμο, γίνονται ποικίλες γιορτές, παρελάσεις, happenings κ.λπ.
Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, λόγω του ιδιαίτερα εύθυμου χαρακτήρα της, η St Patrick’s Day, όπως είναι διεθνώς γνωστή, τείνει να γίνει μια παγκόσμια γιορτή ευθυμίας και γλεντιού.
Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά φέτος στα Γιάννενα, το Castillo bar γιορτάζει την St Patrick’s Day, διοργανώνοντας μια ιδιαίτερη βραδιά με live ιρλανδέζικη και κέλτικη μουσική από τους Beer for Breakfast. Μουσική, τραγούδι, performance και η πρώτη παρουσίαση του ιρλανδέζικου κοκτέιλ Black Velvet, που παρασκευάζεται με μαύρη μπύρα Guinness και αφρώδη οίνο, τον οποίο πρόσφερε η Zoinos Winery, εξασφαλίζουν μια βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη.