Πολιτισμός

«Θα πέσουν τα τσιμέντα» στο Stage

Δύο από τα πιο αγαπητά δίδυμα της ελληνικής stand-up comedy σκηνής θα συνυπάρξουν στα Γιάννενα για μία μοναδική παράσταση.

Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, ο Ηλίας Φουντούλης και ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας θα ανέβουν στη σκηνή του Stage Ioannina την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ.
«Θα ξεκινήσουν οδικώς από την Αθήνα, φορτωμένοι ο καθένας με μισή ώρα από το καλύτερό τους υλικό, απεριόριστη όρεξη για παρέα και από τη χαρά τους θα κάνουν περίπου 30 στάσεις. Καφές, τυρόπιτα, ψάρι, καφές, κατούρημα, προβατίνα, βενζίνη, νερό, καφές, παγωτό, λάστιχο, καλίμπρα, καφές, σουβλάκι, ζυγοστάθμιση… Τελικός προορισμός το Stage Ioannina, όπου θα παρουσιάσουν τη παράσταση “Θα πέσουν τα τσιμέντα”. Θα πεταχτούνε έξω τα πλακάκια! Θα πέσουν τα ελενίτ! Θα σκεβρώσουν οι μπετόβεργες! Θα θρυμματιστεί το σοβατεπί! Θα ξηλωθούν οι γυψοσανίδες! Θα εξατμιστεί η βελατούρα! Θα κατεδαφιστούν οι κολώνες! Θα χρειαστεί τριφασικό ρεύμα! Θα έρθει η πολεοδομία να τσεκάρει τον αριθμό της άδειας! Τι δεν καταλαβαίνετε; Γιαπί θα μείνει το οικόπεδο», αναφέρεται σε κείμενο των διοργανωτών για την παράσταση.
Γενική είσοδος 10 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα Γερμανός (έναντι Ρολογιού).

Κλήρωση προσκλήσεων

O Η.Α. κληρώνει δύο μονές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής. Στέλνετε e-mail στο eisitirio@agon.gr με τα στοιχεία σας και γράφετε «Θα πέσουν και τα τσιμέντα» στο θέμα του mail, μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο mail με το οποίο συμμετείχαν στην κλήρωση, για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

Stage Ioannina- Αναστολή λειτουργίας έως 1η Μαΐου

Και μετά τις τζαμάλες… Στανίση

Δ. Υφαντής και Pagour Aman με χορούς κυκλωτικούς