Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015
|
Ηπειρωτικός Αγών

«Συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πλάνο»

Mια κουβέντα με τον Κώστα Τσάγκανο, γενικό εμπορικό διευθυντή της WIND Ελλάς, ενόψει των αγώνων δρόμου Run Greece στα Γιάννενα.

 

«Τρέχουμε» για καλό σκοπό στα Γιάννενα, στους αγώνες πόλης Run Greece 2015, προσφέροντας απλόχερα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η πόλη των Ιωαννίνων είναι έτοιμη να υποδεχτεί και φέτος τους αγώνες δρόμου μαζικής συμμετοχής Run Greece που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον δήμο Ιωαννιτών και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς. Την Κυριακή 10 Μαΐου μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της πόλης, αλλά και επισκέπτες από όλους τους νομούς της ευρύτερης περιφέρειας της Ηπείρου αναμένεται να πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή, και ταυτόχρονα να αθληθούν, στηρίζοντας παράλληλα την κοινωνική πρωτοβουλία της WIND που αυτή τη χρονιά στηρίζει τα παιδιά του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού του Κόσμου στην ακριτική Πωγωνιανή Ιωαννίνων.

Πρόσφατα η WIND έφερε έναν νέο… αέρα στις τηλεπικοινωνίες και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το νέο υπερσύγχρονο κατάστημά της στα Γιάννενα. Τελικά πώς ωφελείται ο καταναλωτής;

 

Στόχος και δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά τους, είτε επιλέξουν κινητή είτε σταθερή τηλεφωνία WIND. Η εμπορική μας πολιτική καθορίζεται από αυτό το «δόγμα» και μέσα στη λέξη αξία δεν βάζουμε μόνο την οικονομία, αλλά προσθέτουμε και την υψηλή τεχνολογία, τη μεγάλη γκάμα επιλογών και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που θέλουμε να παίρνει ο πελάτης από μας. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η WIND συνεχίζει σταθερά το επενδυτικό της πλάνο που αφορά τόσο στον εκσυγχρονισμό των υποδομών της και την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, όσο και στην ανανέωση του δικτύου των καταστημάτων της. Από το 2010 έχουμε επενδύσει για την επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου μας περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ ενώ αντίστοιχα προγραμματίζουμε επενδύσεις ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ ως το 2019 για να συνεχίζουμε να φέρνουμε στους πελάτες μας νέες τεχνολογίες όπως το 4G και βελτιωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα από τα νέα μας καταστήματα, αλλά και σε κάθε σημείο επαφής του πελάτη με τη WIND.

 

Ποιο είναι το κίνητρο για να σας προτιμήσει ένας καταναλωτής, σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά όπως οι τηλεπικοινωνίες;

 

Στη WIND είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι προσφέρουμε στον πελάτη μας περισσότερη αξία μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Πρώτα απ΄ όλα, του δίνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε μας θα μπορέσει να τα συνδυάσει όλα, κινητή, σταθερή & Internet, με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία, ή να επιλέξει μια πιο εξειδικευμένη προσφορά μας για τις ανάγκες του. Με αφορμή τη χορηγία μας στους αγώνες Run Greece, τα περιφερειακά καταστήματα WIND διαθέτουν αυτό το διάστημα κάποιες αποκλειστικές προσφορές, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Αυτός ο άλλος αέρας που συμβολικά φυσάει στην επικοινωνία μας, μέσα στα καταστήματα WIND γίνεται χειροπιαστή αξία για τον πελάτη μας.

Αέρας νικητή λοιπόν και στις προσφορές από τη WIND στους φετινούς αγώνες Run Greece με ειδικές προσφορές.

 

Αυτή είναι η αλήθεια. Μέχρι τις 16 Μαΐου καλούμε όλους τους δρομείς και όχι μόνο, πριν τρέξουν στους αγώνες δρόμου των Ιωαννίνων στα 5 και 10χλμ να επισκεφθούν πρώτα ένα από 7 καταστήματα WIND στην ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου. Οι προσφορές περιλαμβάνουν πολλές επιλογές σε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας όπως Smartphones και tablets. Ενδεικτικά να αναφέρω το έξυπνο κινητό Samsung Galaxy Grand Neo στη μοναδική τιμή των 159€ (από 229€) χωρίς δέσμευση συμβολαίου ή δωρεάν με το απόλυτο συμβόλαιο W για απεριόριστη επικοινωνία σε ομιλία, sms & MB προς όλα τα δίκτυα. Για αυτές τις προσφορές αλλά και ποίκιλλες άλλες επιλογές επικοινωνίας, οι έμπειρες και εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων μας είναι στη διάθεση όλων για να προτείνουν την καλύτερη λύση για την κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών των καταναλωτών.

 

 

 

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

04.07.15 | Χαμένοι στη μετάφραση του διλήμματος …

Μου ζητάνε να πω ΝΑΙ, αλλά αλήθεια σε τι; Να συνεχίσει η χώρα μου να αποπληρώνει τοκογλύφους που...

04.07.15 | Εμφανής η ασάφεια

Κύριε Διευθυντά, Την τελευταία φορά που ο Ελληνικός λαός κλήθηκε σε δημοψήφισμα, οι λόγοι που το...

04.07.15 | O ευρωπαϊκός δρόμος ως μέσον ανασυγκρότησης...

Οι τελευταίες εξελίξεις, με την κατάρρευση των τραπεζών και την έλλειψη ρευστότητας της πραγματικής...

04.07.15 | Η επόμενη μέρα

Τεράστια κουβέντα γίνεται για το δημοψήφισμα την Κυριακή. Ο καθένας, είτε από συμφέρον, είτε από...

04.07.15 | Ιστορικές στιγμές

Οι στιγμές είναι κρίσιμες, ακούγεται καθαρά ο γοργός βηματισμός της Ιστορίας. Οι Έλληνες πολίτες...

04.07.15 | Να μετατρέψουμε τη μιζέρια του σήμερα σε...

Η επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα ολίγων ημερών αναδεικνύει...

04.07.15 | Η Ελλάδα σε σταυροδρόμι

Το άρθρο αυτό γράφεται για να καταγράψει κάποια δεδομένα που θα βοηθήσουν τους πολίτες να...

04.07.15 | Η μόνη διέξοδος

Η πατρίδα μας βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου. Οι λανθασμένοι χειρισμοί της κυβέρνησης, οι...