Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Εγκαίνια στο Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών

Ο Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Κυβερνητικού Συμβουλίου Υπουργών Οικονομίας, Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εργασίας (ΚΥΣΔΙΧ) Φώτης Κουρμούσης θα εγκαινιάσει το Συμβουλευτικό Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, που εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο κεντρικό κτίριο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, όπου στεγάζεται. Ο κ. Κουρμούσης θα είναι και κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών – τελευταίες εξελίξεις», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων αύριο Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Αραβαντινού 5ε).

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών ενημερώνει για τις δυνατότητες διευθέτησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των μελών του, έναντι οποιουδήποτε πιστωτή (τραπεζών, φορολογικών αρχών, ασφαλιστικών οργανισμών, προμηθευτών κ.λπ.), καθώς και για τις προϋποθέσεις υπαγωγής τους στις διατάξεις του Νόμου 4469/3-5-2017 «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις».

Οι ειδικοί σύμβουλοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο συμβούλων του Συμβουλευτικού Κέντρου Ενημέρωσης Οφειλετών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, παρέχουν δωρεάν πληροφορίες στα μέλη του, για τους όρους και τις προϋποθέσεις υπαγωγής των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους στις ρυθμίσεις του νόμου, καθώς και γενικότερα για τις δυνατότητες αξιοποίησης των λοιπών διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με τη διευθέτηση οφειλών (Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, Νόμος Κατσέλη, Διαδικασίες Εξυγίανσης του Πτωχευτικού Κώδικα κ.λπ.). Το μητρώο των ειδικών συμβούλων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων www.cci-ioannina.gr.

Κάθε ενδιαφερόμενο μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συμπληρώνει το έντυπο εισαγωγής στη διαμεσολάβηση, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και το αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση skeo@cci-ioannina.gr, ή μπορεί να επικοινωνήσει και να επισκεφθεί τους αρμόδιους υπαλλήλους Ναυσικά Κωλέτσιου (2651024637) και Άννα Ζέρβα (2651076589).

 

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

16.10.18 | Μαύρα ο δήμος, άσπρα η περιφέρεια

Σε εντελώς διαφορετικό… μήκος κύματος εκπέμπουν περιφέρεια Ηπείρου και δήμος Ιωαννιτών για το θέμα...

13.10.18 | Αποτελέσματα με πολλές αναγνώσεις

Την υψηλότερη επίδοση εννεαμήνου έτους από το 2001 έως σήμερα κατέγραψε το ισοζύγιο των ροών...

12.10.18 | Υποχωρεί, αλλά παραμένει σε υψηλά επίπεδα

Περαιτέρω αποκλιμάκωση της ανεργίας στη χώρα, στο 19%, καταγράφηκε τον Ιούλιο εφέτος. Το ποσοστό...

11.10.18 | Διψήφια ανάπτυξη το 2018

Σημαντική ενίσχυση πωλήσεων κατέγραψαν η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι» και το...

10.10.18 | «Μαύρο κι άραχνο» το μέλλον

Το 70% των νέων εργαζόμενων από 25 έως 44 ετών και επτά στους δέκα ευέλικτα απασχολούμενους...

09.10.18 | Μοντέλο προς μίμηση

Πολύτιμες εμπειρίες, που καλούνται πλέον να αξιοποιήσουν, αποκόμισαν τα μέλη της Ένωσης...

06.10.18 | Ζητούμενο η συνεργασία με την περιφέρεια...

Με την απουσία δύο εκ των τριών μελών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε η τρίτη...

05.10.18 | Νέα σενάρια, νέες διαψεύσεις

Κατηγορηματικά διαψεύδει η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» νέα σενάρια πώλησής της, που είδαν το φως της...