Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Εγκαίνια στο Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών

Ο Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Κυβερνητικού Συμβουλίου Υπουργών Οικονομίας, Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εργασίας (ΚΥΣΔΙΧ) Φώτης Κουρμούσης θα εγκαινιάσει το Συμβουλευτικό Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, που εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο κεντρικό κτίριο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, όπου στεγάζεται. Ο κ. Κουρμούσης θα είναι και κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών – τελευταίες εξελίξεις», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων αύριο Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Αραβαντινού 5ε).

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών ενημερώνει για τις δυνατότητες διευθέτησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των μελών του, έναντι οποιουδήποτε πιστωτή (τραπεζών, φορολογικών αρχών, ασφαλιστικών οργανισμών, προμηθευτών κ.λπ.), καθώς και για τις προϋποθέσεις υπαγωγής τους στις διατάξεις του Νόμου 4469/3-5-2017 «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις».

Οι ειδικοί σύμβουλοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο συμβούλων του Συμβουλευτικού Κέντρου Ενημέρωσης Οφειλετών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, παρέχουν δωρεάν πληροφορίες στα μέλη του, για τους όρους και τις προϋποθέσεις υπαγωγής των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους στις ρυθμίσεις του νόμου, καθώς και γενικότερα για τις δυνατότητες αξιοποίησης των λοιπών διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με τη διευθέτηση οφειλών (Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, Νόμος Κατσέλη, Διαδικασίες Εξυγίανσης του Πτωχευτικού Κώδικα κ.λπ.). Το μητρώο των ειδικών συμβούλων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων www.cci-ioannina.gr.

Κάθε ενδιαφερόμενο μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συμπληρώνει το έντυπο εισαγωγής στη διαμεσολάβηση, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και το αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση skeo@cci-ioannina.gr, ή μπορεί να επικοινωνήσει και να επισκεφθεί τους αρμόδιους υπαλλήλους Ναυσικά Κωλέτσιου (2651024637) και Άννα Ζέρβα (2651076589).

 

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

19.06.18 | Επόμενο βήμα οι συμφωνίες

Την προσπάθεια προσέγγισης της αγοράς της Ρωσίας συνεχίζει η περιφέρεια Ηπείρου, που συμμετείχε στη...

16.06.18 | Στα 782 ευρώ ο μέσος φόρος

Συνωστισμός επικρατεί στο… Taxisnet, όπου χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν στηθεί μπροστά στις οθόνες...

15.06.18 | Επενδύσεις 20 εκ. ευρώ για την «Πίνδο»

Επενδύσεις ύψους 20 εκατ. ευρώ προγραμματίζει να υλοποιήσει την προσεχή πενταετία 2018-2022 ο...

14.06.18 | Διαγωνισμός καινοτομίας για το κρασί

Τη διοργάνωση του πρώτου διαγωνισμού καινοτομίας στον αμπελοοινικό τομέα στην Ελλάδα, με τίτλο...

13.06.18 | Γείτονες, αλλά όχι συνεργάτες

Προς την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας κινούνται τα Επιμελητήρια Ιωαννίνων και Τιράνων, με στόχο...

09.06.18 | «Δίψα» για εξωστρέφεια στις επιχειρήσεις

Την ανταπόκριση εκατοντάδων επιχειρηματιών βρήκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η...

08.06.18 | Από το κοτόπουλο στο μοσχάρι

Στο ποσό των 50 εκατ. ευρώ ανέρχεται το επενδυτικό πλάνο της πτηνοτροφικής εταιρείας Νιτσιάκος που...

06.06.18 | Ψηφιακές ευκαιρίες και για την Ήπειρο

Από την Ήπειρο ξεκινά επίσημα η συμμετοχή της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την...