Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Εγκαίνια στο Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών

Ο Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Κυβερνητικού Συμβουλίου Υπουργών Οικονομίας, Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εργασίας (ΚΥΣΔΙΧ) Φώτης Κουρμούσης θα εγκαινιάσει το Συμβουλευτικό Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, που εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο κεντρικό κτίριο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, όπου στεγάζεται. Ο κ. Κουρμούσης θα είναι και κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών – τελευταίες εξελίξεις», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων αύριο Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Αραβαντινού 5ε).

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Ενημέρωσης Οφειλετών ενημερώνει για τις δυνατότητες διευθέτησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των μελών του, έναντι οποιουδήποτε πιστωτή (τραπεζών, φορολογικών αρχών, ασφαλιστικών οργανισμών, προμηθευτών κ.λπ.), καθώς και για τις προϋποθέσεις υπαγωγής τους στις διατάξεις του Νόμου 4469/3-5-2017 «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις».

Οι ειδικοί σύμβουλοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο συμβούλων του Συμβουλευτικού Κέντρου Ενημέρωσης Οφειλετών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, παρέχουν δωρεάν πληροφορίες στα μέλη του, για τους όρους και τις προϋποθέσεις υπαγωγής των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους στις ρυθμίσεις του νόμου, καθώς και γενικότερα για τις δυνατότητες αξιοποίησης των λοιπών διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με τη διευθέτηση οφειλών (Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, Νόμος Κατσέλη, Διαδικασίες Εξυγίανσης του Πτωχευτικού Κώδικα κ.λπ.). Το μητρώο των ειδικών συμβούλων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων www.cci-ioannina.gr.

Κάθε ενδιαφερόμενο μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συμπληρώνει το έντυπο εισαγωγής στη διαμεσολάβηση, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και το αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση skeo@cci-ioannina.gr, ή μπορεί να επικοινωνήσει και να επισκεφθεί τους αρμόδιους υπαλλήλους Ναυσικά Κωλέτσιου (2651024637) και Άννα Ζέρβα (2651076589).

 

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

10.08.18 | Σε ισχύ τα νέα πρόστιμα

Την απόφαση για την ενεργοποίηση των διατάξεων του Ν. 4554/2018, που ψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2018,...

09.08.18 | «Φρένο» στην παροχολογία

Μήνυμα για την ανάγκη, μετά την έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο, να εφαρμοστεί υπεύθυνη οικονομική...

08.08.18 | Νέο άλμα στις εξαγωγές

Με διψήφια ποσοστά αύξησης έκλεισαν το πρώτο εξάμηνο του 2018 οι ελληνικές εξαγωγές, συνεχίζοντας...

07.08.18 | Πενιχρά τα αποτελέσματα του Εξωδικαστικού

Η αποτελεσματικότητα του εξωδικαστικού μηχανισμού ως εργαλείου για την εξυγίανση υπερχρεωμένων...

04.08.18 | Ωριμάζει ο αγωγός Poseidon

Ένα ακόμη βήμα για την προώθηση του έργου του νέου αγωγού Poseidon, που, ξεκινώντας από τους Κήπους...

03.08.18 | Θεσπίζεται Ειδικό Σήμα Αγροτουρισμού

Ορίστηκαν οι προδιαγραφές λειτουργίας των αγροτουριστικών επιχειρήσεων και θεσπίζεται Ειδικό Σήμα...

02.08.18 | «Άνοιξαν» οι αιτήσεις για 30.333 θέσεις σε...

Προεκλογική περίοδο με πλεόνασμα προσωπικού θα κάνουν οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης της...

01.08.18 | Προς νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών

Αύξηση των αεροπορικών και οδικών αφίξεων τον Ιούνιο 2018 έναντι του Ιουνίου 2017 καταγράφουν τα...