Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017
|
Ηπειρωτικός Αγών

Ανέδειξε τα υπερκομματικά χαρακτηριστικά

Τις άμεσες προτεραιότητες για την επόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, υπερασπιζόμενος το έργο της απερχόμενης διοίκησης, παρουσίασε ο σημερινός πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Γιάννης Μήτσης, στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Μήτσης υποστήριξε ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του, το Επιμελητήριο έγινε το «σπίτι του επιχειρηματία» και παράλληλα εξελίχθηκε «από ουραγός σε πρωτοστάτη» στις εξελίξεις, στα θέματα του επιχειρείν και στα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον συνδυασμό του, συνδυασμό «νίκης και ελπίδας», που περιλαμβάνει καταξιωμένους επιχειρηματίες του νομού Ιωαννίνων, ενώ υπογράμμισε τον «υπερκομματικό» χαρακτήρα του.
«Το ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας αποτελεί το μοναδικό υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους επιχειρηματίες του νομού μας, γιατί πιστεύουμε και το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της διοίκησής μας, ότι τα κόμματα δεν έχουν καμία θέση στο Επιμελητήριο και το μόνο που προσφέρουν, είναι κακό αντί για καλό, διότι το επιχειρείν έχει ανάγκη όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να αναπτυχθεί. Μακριά από μας οι κάθε είδους κομματικοί ή δημοτικοί εκβιασμοί από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, γιατί πιστεύουμε στην ελεύθερη και ανεπηρέαστη βούληση μέσα στη δημοκρατία μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η πλήρης αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών του επιμελητηρίου προς τα μέλη του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, επιδιώκει την ανακαίνιση του κτιρίου, ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες δομές διοίκησης και εξυπηρέτησης των μελών, συνεδριακό κέντρο, ίδρυση γραφείου κόκκινων δανείων και εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ακόμη, στοχεύει στην ίδρυση υποκαταστήματος Αναπτυξιακής Τράπεζας και την ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης νέων επιχειρηματιών.
«Σήμερα, κάνοντας πράξη τα λόγια μας, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο ότι το Επιμελητήριο είναι το σπίτι του κάθε επιχειρηματία, ανακοινώνουμε το πολυπληθέστατο ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας για τις εκλογές, το οποίο αποτελείται από άτομα που δραστηριοποιούνται πραγματικά στο κάθε τμήμα και όχι τυπικά. Με απλά λόγια, δεν έχουμε αλεξιπτωτιστές που τους βάζουμε σε κάποιο τμήμα για ψήφους και μόνο, αλλά άτομα της πραγματικής οικονομίας του νομού μας, μάχιμους επιχειρηματίες», κατέληξε.


Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

19.01.18 | Αλλαγές στον «χάρτη» των Επιμελητηρίων

Οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων Γ. Μήτσης, Δ. Δημητρίου και Γρ. Γκίκας, σε πρώτη φάση, θα...

18.01.18 | Αγώνας δρόμου για την αναπροσαρμογή

Το κουβάρι των νέων αντικειμενικών αξιών των ακινήτων καλούνται να ξετυλίξουν περίπου 200 εκτιμητές...

17.01.18 | Στον εξωδικαστικό από 1ης Φεβρουαρίου

Στο τελικό στάδιο έχει εισέλθει πλέον η διαδικασία ένταξης στον μηχανισμό εξωδικαστικού συμβιβασμού...

16.01.18 | Θα αναπληρωθούν οι περικοπές

Τη διαβεβαίωση ότι εντός του 2018 η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τις μειώσεις στα πολυτεκνικά...

13.01.18 | Επιχορηγούνται νέοι εργοδότες και νέοι...

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την υλοποίηση του προγράμματος επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης...

12.01.18 | Πληρωμή φόρων και με κάρτα μέσω taxis

Μπορεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να μη μπορεί να παρέμβει στις τράπεζες για να μειώσουν την...

11.01.18 | «Δεν πληρώνω» ταμεία και εφορία λένε οι...

Πέντε στις 100 επιχειρήσεις που κλείνουν, επαναδραστηριοποιούνται είτε σε άλλη περιοχή είτε με άλλο...

10.01.18 | 33 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο

Μαζική στροφή στη χρήση του πλαστικού χρήματος παρατηρείται στη χώρα μας, μια τάση που ξεκίνησε...