Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017
|
Ηπειρωτικός Αγών

Ανέδειξε τα υπερκομματικά χαρακτηριστικά

Τις άμεσες προτεραιότητες για την επόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, υπερασπιζόμενος το έργο της απερχόμενης διοίκησης, παρουσίασε ο σημερινός πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Γιάννης Μήτσης, στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Μήτσης υποστήριξε ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του, το Επιμελητήριο έγινε το «σπίτι του επιχειρηματία» και παράλληλα εξελίχθηκε «από ουραγός σε πρωτοστάτη» στις εξελίξεις, στα θέματα του επιχειρείν και στα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον συνδυασμό του, συνδυασμό «νίκης και ελπίδας», που περιλαμβάνει καταξιωμένους επιχειρηματίες του νομού Ιωαννίνων, ενώ υπογράμμισε τον «υπερκομματικό» χαρακτήρα του.
«Το ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας αποτελεί το μοναδικό υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους επιχειρηματίες του νομού μας, γιατί πιστεύουμε και το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της διοίκησής μας, ότι τα κόμματα δεν έχουν καμία θέση στο Επιμελητήριο και το μόνο που προσφέρουν, είναι κακό αντί για καλό, διότι το επιχειρείν έχει ανάγκη όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να αναπτυχθεί. Μακριά από μας οι κάθε είδους κομματικοί ή δημοτικοί εκβιασμοί από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, γιατί πιστεύουμε στην ελεύθερη και ανεπηρέαστη βούληση μέσα στη δημοκρατία μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η πλήρης αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών του επιμελητηρίου προς τα μέλη του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, επιδιώκει την ανακαίνιση του κτιρίου, ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες δομές διοίκησης και εξυπηρέτησης των μελών, συνεδριακό κέντρο, ίδρυση γραφείου κόκκινων δανείων και εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ακόμη, στοχεύει στην ίδρυση υποκαταστήματος Αναπτυξιακής Τράπεζας και την ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης νέων επιχειρηματιών.
«Σήμερα, κάνοντας πράξη τα λόγια μας, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο ότι το Επιμελητήριο είναι το σπίτι του κάθε επιχειρηματία, ανακοινώνουμε το πολυπληθέστατο ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας για τις εκλογές, το οποίο αποτελείται από άτομα που δραστηριοποιούνται πραγματικά στο κάθε τμήμα και όχι τυπικά. Με απλά λόγια, δεν έχουμε αλεξιπτωτιστές που τους βάζουμε σε κάποιο τμήμα για ψήφους και μόνο, αλλά άτομα της πραγματικής οικονομίας του νομού μας, μάχιμους επιχειρηματίες», κατέληξε.


Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

19.04.18 | Στήριξη στους νέους αγρότες

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Νέων Αγροτών είχε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων,...

17.04.18 | Στο ΣτΕ για τις έρευνες πετρελαίου

Αίτηση ακύρωσης κατά των πράξεων έγκρισης του πρώτου σταδίου εργασιών σεισμικής έρευνας για την...

14.04.18 | «Ράλι» πωλήσεων νέων οχημάτων

Νέα αύξηση, κατά 23,9%, σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Μάρτιο, καθώς, σύμφωνα...

13.04.18 | Διατηρούν τα πρωτεία στην ανεργία

Στο 20,6% διαμορφώθηκε τον Ιανουάριο το ποσοστό ανεργίας στη χώρα, μειωμένο τόσο σε σχέση με το...

12.04.18 | Φόβοι για στάση πληρωμών

Ένα μήνα με το… πιστόλι στον κρόταφο θα ζήσει η κυβέρνηση, περιμένοντας τη δημοσίευση της απόφασης...

11.04.18 | Νέος πονοκέφαλος τα «φρέσκα» κόκκινα δάνεια

Ανησυχία επικρατεί στις διοικήσεις των τραπεζών για την πορεία των μη εξυπηρετούμενων δανείων το...

07.04.18 | «Αλμυρό» στα Γιάννενα το αρνί και το κατσίκι

Επάρκεια και ποικιλία αγαθών, αλλά και μεγάλες διαφοροποιήσεις των τιμών στις διάφορες περιοχές της...

06.04.18 | Κατέθεσε τα συμπεράσματα, αναμένει...

Στην ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μετέφερε τα αποτελέσματα της ημερίδας για την...