Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017
|
Ηπειρωτικός Αγών

Ανέδειξε τα υπερκομματικά χαρακτηριστικά

Τις άμεσες προτεραιότητες για την επόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, υπερασπιζόμενος το έργο της απερχόμενης διοίκησης, παρουσίασε ο σημερινός πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Γιάννης Μήτσης, στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Μήτσης υποστήριξε ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του, το Επιμελητήριο έγινε το «σπίτι του επιχειρηματία» και παράλληλα εξελίχθηκε «από ουραγός σε πρωτοστάτη» στις εξελίξεις, στα θέματα του επιχειρείν και στα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον συνδυασμό του, συνδυασμό «νίκης και ελπίδας», που περιλαμβάνει καταξιωμένους επιχειρηματίες του νομού Ιωαννίνων, ενώ υπογράμμισε τον «υπερκομματικό» χαρακτήρα του.
«Το ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας αποτελεί το μοναδικό υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους επιχειρηματίες του νομού μας, γιατί πιστεύουμε και το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της διοίκησής μας, ότι τα κόμματα δεν έχουν καμία θέση στο Επιμελητήριο και το μόνο που προσφέρουν, είναι κακό αντί για καλό, διότι το επιχειρείν έχει ανάγκη όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να αναπτυχθεί. Μακριά από μας οι κάθε είδους κομματικοί ή δημοτικοί εκβιασμοί από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, γιατί πιστεύουμε στην ελεύθερη και ανεπηρέαστη βούληση μέσα στη δημοκρατία μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η πλήρης αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών του επιμελητηρίου προς τα μέλη του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, επιδιώκει την ανακαίνιση του κτιρίου, ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες δομές διοίκησης και εξυπηρέτησης των μελών, συνεδριακό κέντρο, ίδρυση γραφείου κόκκινων δανείων και εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ακόμη, στοχεύει στην ίδρυση υποκαταστήματος Αναπτυξιακής Τράπεζας και την ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης νέων επιχειρηματιών.
«Σήμερα, κάνοντας πράξη τα λόγια μας, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο ότι το Επιμελητήριο είναι το σπίτι του κάθε επιχειρηματία, ανακοινώνουμε το πολυπληθέστατο ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας για τις εκλογές, το οποίο αποτελείται από άτομα που δραστηριοποιούνται πραγματικά στο κάθε τμήμα και όχι τυπικά. Με απλά λόγια, δεν έχουμε αλεξιπτωτιστές που τους βάζουμε σε κάποιο τμήμα για ψήφους και μόνο, αλλά άτομα της πραγματικής οικονομίας του νομού μας, μάχιμους επιχειρηματίες», κατέληξε.


Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

18.10.18 | Απαντά με επενδύσεις στα σενάρια

Εκσυγχρονισμός και επέκταση των μονάδων παραγωγής, λανσάρισμα νέων προϊόντων και άνοιγμα νέων...

17.10.18 | Στην έκθεση Philoxenia και φέτος

Για 9η συνεχή χρονιά η περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση Philoxenia, τη μεγαλύτερη...

16.10.18 | Μαύρα ο δήμος, άσπρα η περιφέρεια

Σε εντελώς διαφορετικό… μήκος κύματος εκπέμπουν περιφέρεια Ηπείρου και δήμος Ιωαννιτών για το θέμα...

13.10.18 | Αποτελέσματα με πολλές αναγνώσεις

Την υψηλότερη επίδοση εννεαμήνου έτους από το 2001 έως σήμερα κατέγραψε το ισοζύγιο των ροών...

12.10.18 | Υποχωρεί, αλλά παραμένει σε υψηλά επίπεδα

Περαιτέρω αποκλιμάκωση της ανεργίας στη χώρα, στο 19%, καταγράφηκε τον Ιούλιο εφέτος. Το ποσοστό...

11.10.18 | Διψήφια ανάπτυξη το 2018

Σημαντική ενίσχυση πωλήσεων κατέγραψαν η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαγόρι» και το...

10.10.18 | «Μαύρο κι άραχνο» το μέλλον

Το 70% των νέων εργαζόμενων από 25 έως 44 ετών και επτά στους δέκα ευέλικτα απασχολούμενους...

09.10.18 | Μοντέλο προς μίμηση

Πολύτιμες εμπειρίες, που καλούνται πλέον να αξιοποιήσουν, αποκόμισαν τα μέλη της Ένωσης...