Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017
|
Ηπειρωτικός Αγών

Ανέδειξε τα υπερκομματικά χαρακτηριστικά

Τις άμεσες προτεραιότητες για την επόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, υπερασπιζόμενος το έργο της απερχόμενης διοίκησης, παρουσίασε ο σημερινός πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Γιάννης Μήτσης, στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Μήτσης υποστήριξε ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας του, το Επιμελητήριο έγινε το «σπίτι του επιχειρηματία» και παράλληλα εξελίχθηκε «από ουραγός σε πρωτοστάτη» στις εξελίξεις, στα θέματα του επιχειρείν και στα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον συνδυασμό του, συνδυασμό «νίκης και ελπίδας», που περιλαμβάνει καταξιωμένους επιχειρηματίες του νομού Ιωαννίνων, ενώ υπογράμμισε τον «υπερκομματικό» χαρακτήρα του.
«Το ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας αποτελεί το μοναδικό υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους επιχειρηματίες του νομού μας, γιατί πιστεύουμε και το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της διοίκησής μας, ότι τα κόμματα δεν έχουν καμία θέση στο Επιμελητήριο και το μόνο που προσφέρουν, είναι κακό αντί για καλό, διότι το επιχειρείν έχει ανάγκη όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να αναπτυχθεί. Μακριά από μας οι κάθε είδους κομματικοί ή δημοτικοί εκβιασμοί από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, γιατί πιστεύουμε στην ελεύθερη και ανεπηρέαστη βούληση μέσα στη δημοκρατία μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η πλήρης αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών του επιμελητηρίου προς τα μέλη του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, επιδιώκει την ανακαίνιση του κτιρίου, ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες δομές διοίκησης και εξυπηρέτησης των μελών, συνεδριακό κέντρο, ίδρυση γραφείου κόκκινων δανείων και εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ακόμη, στοχεύει στην ίδρυση υποκαταστήματος Αναπτυξιακής Τράπεζας και την ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης νέων επιχειρηματιών.
«Σήμερα, κάνοντας πράξη τα λόγια μας, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο ότι το Επιμελητήριο είναι το σπίτι του κάθε επιχειρηματία, ανακοινώνουμε το πολυπληθέστατο ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας για τις εκλογές, το οποίο αποτελείται από άτομα που δραστηριοποιούνται πραγματικά στο κάθε τμήμα και όχι τυπικά. Με απλά λόγια, δεν έχουμε αλεξιπτωτιστές που τους βάζουμε σε κάποιο τμήμα για ψήφους και μόνο, αλλά άτομα της πραγματικής οικονομίας του νομού μας, μάχιμους επιχειρηματίες», κατέληξε.


Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

18.11.17 | Τέλος στο ΕΚΑΣ για 140.000 συνταξιούχους

Από τον Ιανουάριο του 2018 θα χάσουν το ΕΚΑΣ 140.000 συνταξιούχοι, οι οποίοι θα το λάβουν για...

17.11.17 | Μειωμένοι τζίροι και στην αγορά της Ηπείρου

Το 47% των επιχειρήσεων είχε λιγότερες πωλήσεις κατά τις φετινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, από το 2016,...

16.11.17 | Με φειδώ οι αγορές των Χριστουγέννων

Απαισιόδοξοι παραμένουν οι έλληνες καταναλωτές σε σχέση με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τη...

15.11.17 | Ανάκαμψη με αργά, αλλά σταθερά βήματα

Μεγαλύτερη σταθεροποίηση των κλαδικών επιδόσεων που είχε καταγραφεί το 2016 καταγράφεται το 2017,...

14.11.17 | Ούτε φέτος αλλαγές

Χωρίς αλλαγές θα εκδοθούν και φέτος τα τέλη κυκλοφορίας 2018 των αυτοκινήτων, καθώς οι συζητήσεις...

11.11.17 | Ο επανυπολογισμός φέρνει μειώσεις

Νέος πονοκέφαλος έρχεται για χιλιάδες συνταξιούχους του πρώην ταμείου του ΤΕΒΕ (πλέον ΟΑΕΕ), του...

10.11.17 | «Ανοικτή πόρτα» για την επιχειρηματικότητα

Στη «μετάλλαξη» του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ώστε να καταστεί ένα αποτελεσματικό και ισχυρό εργαλείο...

09.11.17 | Η φτώχεια θέλει αυτοκίνητο

Αύξηση 34,4% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Οκτώβριο, καθώς κυκλοφόρησαν για...