Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ

Στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», περιόδου 2018-2019, εντάχθηκε η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης του δήμου Ιωαννιτών, μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε., για τα οκτώ Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Στο ΚΔΑΠ Ρόδα (Δωδώνης 35) θα λειτουργήσουν δύο βάρδιες, 85 θέσεων η κάθε μία, στο ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων (πλατεία Δημ. Χατζή 19) επίσης δύο βάρδιες 30 θέσεων η κάθε μία, στο ΚΔΑΠ Βοτανικού (Κατίνας Παξινού 8) μία βάρδια 50 θέσεων, στο ΚΔΑΠ Αμφιθέας μία βάρδια 40 θέσεων, στο ΚΔΑΠ Περιβλέπτου μία βάρδια 40 θέσεων, στο ΚΔΑΠ Ανατολής (Κερασούντος 13) μία βάρδια 60 θέσεων, στο ΚΔΑΠ Νεοκαισάρειας μία βάρδια 35 θέσεων και στο ΚΔΑΠ Παμβώτιδας (Γυμνάσιο Κατσικά) μία βάρδια 35 θέσεων.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως 3 Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr. Τα δικαιολογητικά συμμετοχής υπάρχουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr./index.php?tag=paidikoi_2017 και μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης θα υποβάλονται μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στη διεύθυνση «Γραφείο Θεσσαλίας, Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα».

Εξαιρούνται από την πρόσκληση οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων, παιδιών ή /και νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, καθώς και άνδρες, στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και εκείνοι που βρίσκονται σε χηρεία, που:

α) Έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή είναι ομογενείς ή είναι αλλοδαποί από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

β) Να είναι εργαζόμενοι (μισθωτοί, αυτοαπασχολούμενοι) ή να είναι άνεργοι, που διαθέτουν δελτίο ανεργίας ΟΑΕΔ σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο, που να βεβαιώνει την ανεργία.

γ) Επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, για παιδιά από την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση έως 12 ετών και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα.

δ) Έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 27.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως δύο παιδιά, 30.000 ευρώ για μητέρες με τρία παιδιά, 33.000 ευρώ για μητέρες με τέσσερα παιδιά και 36.000 ευρώ για μητέρες με πέντε παιδιά και άνω. Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει το ποσό των 36.000 ευρώ του φορολογικού έτους 2017 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017).

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

18.07.18 | Με θεματικό άξονα το ψωμί

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 2ο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου,...

17.07.18 | «Συνδεθείτε» με την πολιτιστική κληρονομιά

Η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας του ευρωπαϊκού έργου PLUGGY θα είναι διαθέσιμη στους...

14.07.18 | Ένα καλοκαίρι πλούσιο σε εκδηλώσεις

Ιδιαίτερα πλούσιο σε ποιοτικές εκδηλώσεις πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου, μαζί βέβαια με...

13.07.18 | 150 χρόνια από τη γέννηση του Κ. Κρυστάλλη

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τα 150...

12.07.18 | «Καλωσόρσαταν» στις γαλάζιες παραλίες

Με το «Καλωσόρσαταν» στις γαλάζιες παραλίες της Κοιλάδας του Αχελώου περιμένουν οι νέοι να...

11.07.18 | Ηθικό χρέος η διατήρηση της μνήμης

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα τελέστηκε χθες η...

10.07.18 | Θύματα πολλαπλής βίας οι γυναίκες πρόσφυγες

Χρήσιμα συμπεράσματα, που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην εν εξελίξει διαδικασία αναθεώρησης του...

07.07.18 | Συμβουλές και ενημέρωση για ένα ανέμελο...

Συμβουλές για την αντιμετώπιση απρόοπτων καταστάσεων παρείχε σε δεκάδες πολίτες των Ιωαννίνων η...