Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

«Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ» στο Παραλίμνιο

Με ένα πλούσιο τριήμερο εκδηλώσεων υποδέχεται την Άνοιξη το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων. Η έναρξη του ανοιξιάτικου φεστιβάλ είναι αυτή την Παρασκευή 16 Μαρτίου, με ιδιαίτερα εκπαιδευτικά εργαστήρια, μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας κι έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Αναλυτικότερα, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια για σχολεία με τίτλο «Χελιδονίσματα» από το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας και το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου. Στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα την Άνοιξη από την Ομάδα «Φωτογραφιστές», ενώ μισή ώρα αργότερα θα ακολουθήσει φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων ΠΑΣ Γιάννινα - Αμφιλόχου Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου.
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα απολαύσουν οι επισκέπτες και το Σάββατο 17 Μαρτίου, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα με παιχνίδια και προβολή ταινίας, ενώ η διασκέδαση συνεχίζεται ως το βράδυ, σε ρυθμούς ροκ.
Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι με παιχνίδια ανθοκομικής «Παιχνιδοφυτέματα» στο Play Hall. Στις 4 το απόγευμα, ο αρκούδος Paddington υποδέχεται τους μικρούς φίλους για φωτογραφίες και αναμνηστικά, σε μια ειδική προβολή της ταινίας «Paddington 1» στην Odeon. Από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, θα οργανωθούν δωρεάν μαθήματα και παιχνίδια τένις με τον Α.Σ.Α. «Παμβώτις», ενώ στις 5.30 το απόγευμα θα λάβουν χώρα παιχνίδια χειροτεχνίας με τον τίτλο «Άνοιξη δίπλα στη Λίμνη» στο Café du Monde. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ εντάσσεται και η συναυλία των «Naxatras» στο Stage.
Η ατζέντα του τριημέρου ολοκληρώνεται την Κυριακή με παραμυθοπαίχνιδα στην παιδική χαρά του πάρκου στις 11.30 το πρωί, επιδείξεις αυτοάμυνας από την Eagle Security και το Γυμναστήριο Άτρωτος στη 1 το μεσημέρι, την προβολή της ταινίας «Paddington 2» στις 4 το απόγευμα και ανοιξιάτικες κατασκευές στο Café Du Monde στις 5.30 το απόγευμα.
Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

17.03.18 | Στα μονοπάτια της συγγραφής

Μάκη Σέργιου «Οι αριβίστες» Εκδόσεις «Ωκεανός» σελίδες 684

16.03.18 | Περπατήσαμε μαζί το δικό του βουνό

«Μάτια που απαύγαζαν τη φλόγα και το πάθος της ζωής, τη δίψα και την αγάπη του κόσμου. Αυτοί που...

15.03.18 | Εξελίξεις στα μεταβολικά νοσήματα των οστών

«Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών -Βιβλιογραφική Ενημέρωση» τιτλοφορείται η επιστημονική εκδήλωση που...

13.03.18 | «Το λάθος στη γλώσσα και την επικοινωνία»

Στη Σύρο μεταφέρεται φέτος το Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ»,...

10.03.18 | Η εκπαίδευση κλειδί για την ανάπτυξη

Εκδήλωση με θέμα «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη» διοργανώνει ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού...

09.03.18 | Μια πολιτιστική παρέμβαση με μέλλον

Επιτυχημένη κρίνεται η διοργάνωση του πολιτιστικού τριημέρου, που συνδιοργάνωσαν στα Γιάννενα, από...

08.03.18 | «Επαυξητική και Εναλλακτική Επικοινωνία»

Ημερίδα με θέμα «Επαυξητική και Εναλλακτική Επικοινωνία» διοργανώνει στα Γιάννενα ο Πανελλήνιος...

07.03.18 | Μία μέρα αφιερωμένη στη γυναίκα

«Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως, Πριν απ’ τον Έρωτα, έρωτας Κι όταν σε πήρε το φιλί,...