Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Τίμησε δρομείς, αρχές και εθελοντές

Μια εκδήλωση απονομής τιμής στις αρχές των Ιωαννίνων πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, βραβεύοντας παράλληλα τους αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά το περασμένο έτος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στη «Στοά Λούλη», με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Για την προσφορά τους στο δρομικό κίνημα της πόλης, τιμήθηκαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Γιάννης Καραμπίνας, οι οποίοι αναγορεύθηκαν και επίτιμα μέλη του συλλόγου.
Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν σε αθλητές, μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, καθώς και πολιτιστικούς συλλόγους, που πρόσφεραν σημαντικό εθελοντικό έργο και επέδειξαν πνεύμα αλληλεγγύης.
Βραβεύτηκαν ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο Δημήτρης Καννής για τις διακρίσεις του σε διεθνείς αγώνες ορεινού τρεξίματος υπεραποστάσεων, ο Δημήτρης Χρόνης για τη συμμετοχή και τον τερματισμό του στο «Σπάρταθλο 2017», ο ΔημήτρηςΤσουμάνης για τη συμμετοχή του και την εκπροσώπιση του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων στο «Ironman Ζυρρίχης 2017», οι αθλητές Θεόδωρος Παπασταύρου, Γεώργιος Γκογιάννος, Ηλίας Νάτσιας, Νικολέτα Τζαβάρα, Νικολέτα Χήτα, Λαμπρινή Ντούτση και Χρύσα Τζήμα για τις επιδόσεις τους στον Μαραθώνιο Δρόμο για το 2017, ο Χαράλαμπος Νταγκοβάνος για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2017, οι αθλητές του Α.Ο Πύρρος ΑΜΕΑ Ανθή Λιάγκου για την κατάκτηση της 3ης θέσης και Χρήστος Τσιούρης για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, ο Α.Ο. Πύρρος ΑΜΕΑ για τη συνεισφορά του στον αθλητισμό, ο Νικόλαος Δαρμής για τη συνολική προσφορά του στο Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, ο Κίμωνας Σιάκαρης για τη συμμετοχή του σε πλήθος Μαραθωνίων, καθώς και για το ήθος και τη συνεισφορά του στο δρομικό κίνημα, και ο Βασίλειος Μυλωνάς για το ήθος και την προσφορά του στον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων και στο δρομικό κίνημα.
Επίσης, τιμήθηκαν οι Εθνοφύλακες Ιωαννίνων και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Καλλιθέας, Κατσικάς και Ανατολής για τη βοήθειά τους στη διεξαγωγή του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Ιωαννίνων.


Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

14.11.18 | Εκδήλωση για τρεις ευεργέτες

Εκδήλωση τιμής και μνήμης σε τρεις από τους ευεργέτες της πόλης των Ιωαννίνων, την Ελευθερία...

13.11.18 | Τίμησαν τους πεσόντες Κρήτες 106 χρόνια μετά

Ελάχιστη οφειλόμενη τιμή προς τους πεσόντες Κρήτες, εθελοντές στη μάχη της 23ης Δεκεμβρίου 1912...

10.11.18 | Σεμινάριο ιστορίας με τη Μ. Ευθυμίου

Ένα τρίωρο σεμινάριο για την ιστορία, με τίτλο «Μεγάλες τομές στην ιστορία της ανθρωπότητας» και...

09.11.18 | Εκδήλωση για τρεις ευεργέτες

Εκδήλωση τιμής και μνήμης σε τρεις από τους ευεργέτες της πόλης των Ιωαννίνων, την Ελευθερία...

08.11.18 | «Το Χωριό του Αι Βασίλη»

Με «Το Χωριό του Αι Βασίλη» ξεκινά η λειτουργία του Ψυχαγωγικού Πάρκου Φρόντζου, στο οποίο θα...

07.11.18 | Μια δράση για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού

Συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας του μητρικού θηλασμού ως ένα κρίσιμο πρώτο βήμα...

06.11.18 | Τιμήθηκε η ιστορική μάχη της Γκραμπάλας

Τη μάχη της Γκραμπάλας και το Έπος του 1940 τίμησε ο δήμος Ζαγορίου την Κυριακή, στον ομώνυμο Τύμβο...

03.11.18 | «Bioprospect» για τη βιοποικιλότητα των δασών

Ο ορεινός όγκος της Πίνδου βρίσκεται στο επίκεντρο του έργου «BIOPROSPECT: Conservation and...