Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Τίμησε δρομείς, αρχές και εθελοντές

Μια εκδήλωση απονομής τιμής στις αρχές των Ιωαννίνων πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, βραβεύοντας παράλληλα τους αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά το περασμένο έτος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στη «Στοά Λούλη», με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Για την προσφορά τους στο δρομικό κίνημα της πόλης, τιμήθηκαν ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Γιάννης Καραμπίνας, οι οποίοι αναγορεύθηκαν και επίτιμα μέλη του συλλόγου.
Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν σε αθλητές, μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, καθώς και πολιτιστικούς συλλόγους, που πρόσφεραν σημαντικό εθελοντικό έργο και επέδειξαν πνεύμα αλληλεγγύης.
Βραβεύτηκαν ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο Δημήτρης Καννής για τις διακρίσεις του σε διεθνείς αγώνες ορεινού τρεξίματος υπεραποστάσεων, ο Δημήτρης Χρόνης για τη συμμετοχή και τον τερματισμό του στο «Σπάρταθλο 2017», ο ΔημήτρηςΤσουμάνης για τη συμμετοχή του και την εκπροσώπιση του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων στο «Ironman Ζυρρίχης 2017», οι αθλητές Θεόδωρος Παπασταύρου, Γεώργιος Γκογιάννος, Ηλίας Νάτσιας, Νικολέτα Τζαβάρα, Νικολέτα Χήτα, Λαμπρινή Ντούτση και Χρύσα Τζήμα για τις επιδόσεις τους στον Μαραθώνιο Δρόμο για το 2017, ο Χαράλαμπος Νταγκοβάνος για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2017, οι αθλητές του Α.Ο Πύρρος ΑΜΕΑ Ανθή Λιάγκου για την κατάκτηση της 3ης θέσης και Χρήστος Τσιούρης για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, ο Α.Ο. Πύρρος ΑΜΕΑ για τη συνεισφορά του στον αθλητισμό, ο Νικόλαος Δαρμής για τη συνολική προσφορά του στο Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, ο Κίμωνας Σιάκαρης για τη συμμετοχή του σε πλήθος Μαραθωνίων, καθώς και για το ήθος και τη συνεισφορά του στο δρομικό κίνημα, και ο Βασίλειος Μυλωνάς για το ήθος και την προσφορά του στον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων και στο δρομικό κίνημα.
Επίσης, τιμήθηκαν οι Εθνοφύλακες Ιωαννίνων και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Καλλιθέας, Κατσικάς και Ανατολής για τη βοήθειά τους στη διεξαγωγή του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Ιωαννίνων.


Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

24.05.18 | Ο αγώνας για τον Ασπροπάρη συνεχίζεται

Το διασυνοριακό πρόγραμμα Life+ Φύση για την προστασία του Ασπροπάρη αναδείχτηκε νικητής των...

23.05.18 | «Έλα στη θέση μου» στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Εκδήλωση με τίτλο «Έλα στη θέση μου» οργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία...

22.05.18 | Έστειλαν μηνύματα μέσα από τις δράσεις τους

Με τρεις ιδέες, που τις μετουσίωσαν σε δράσεις, συμμετείχε και φέτος η ανοικτή εθελοντική ομάδα...

19.05.18 | «Χάλκινη» διάκριση με γιαννιώτικη συμμετοχή

Με ένα χάλκινο βραβείο συνοδεύτηκε η συμμετοχή δύο μαθητών λυκείων των Ιωαννίνων στο 25ο Διεθνές...

18.05.18 | Run Stavraki το Σάββατο

Τη «2η γιορτή αθλητισμού στο Σταυράκι», διοργανώνει η ενορία Σταυρακίου, σε συνεργασία με τα...

17.05.18 | Ανακαλύψτε τα μουσεία με τη βοήθεια της...

Με ξεχωριστές και καινοτόμες δράσεις συμμετέχει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων στον εορτασμό της...

16.05.18 | «Οι καιροί αλλάζουν, τα πανηγύρια μένουν»

Με θέμα «Τα πανηγύρια μας. Οι καιροί αλλάζουν, τα πανηγύρια μένουν», διοργανώνεται το 6ο Θερινό...

15.05.18 | Σύνδεση

«Κάθε Τετάρτη έχω γενέθλια», Χ., 6 ετών, λαμβάνει παρέμβαση παιγνιοθεραπείας κάθε Τετάρτη