Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017
|
Ηπειρωτικός Αγών

Γιορτή αγάπης με παραδοσιακές γεύσεις

Με μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς γεύσεων και παιχνιδιών αποχαιρετούν το 2017 η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων.

Από σήμερα Παρασκευή και για τρείς ημέρες, μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων, όσοι βρεθούν στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων από τις 12 το μεσημέρι και μετά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικές παραδοσιακές γιαννιώτικες συνταγές από τον διακεκριμένο σεφ Αδάμο Δότσιο και το τμήμα μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με προϊόντα «Δωδώνη» από 100% ελληνικό γάλα.
Παράλληλα με τη γευστική δοκιμή, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, ως μικροί σεφ, πλάθοντας και ψήνοντας χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, παίρνοντας μέρος και σε άλλες δραστηριότητες, όπως δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting, από τα αντίστοιχα τμήματα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων.
Στο πλαίσιο της διαρκούς υποστήριξης και συνεισφοράς στην τοπική κοινωνία, αυτά τα Χριστούγεννα η «Δωδώνη» θα προσφέρει στα παιδιά του Ιδρύματος της Μονής Ντουραχάνης μεγάλη ποσότητα ολόφρεσκου αγνού γάλακτος, με την γεύση του καλού, την γεύση της αγάπης και της προσφοράς. Παράλληλα, θα προσφέρει προϊόντα στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα, ενώ θα στηρίξει οικονομικά τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» Ιωαννίνων.
Σημειώνεται πως η εταιρεία το 2017 διέθεσε πάνω από 110 τόνους προϊόντων «Δωδώνη» σε οργανώσεις, ιδρύματα και μη κυβερνητικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι φροντίζουν όσους επλήγησαν από την κρίση.
«Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εστιάζουν στον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία και θα συνεχίσουμε να δρούμε με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζοντας έμπρακτα ενέργειες που θέτουν στο επίκεντρο την αλληλεγγύη, την προσφορά και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνη» Μιχάλης Παναγιωτάκης.
«Ευχόμαστε το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς των Άγιων αυτών Ημερών να μας ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, να γίνει τρόπος ζωής και καθημερινότητα όλων μας», σημείωσε η διευθύντρια των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Όλγα Κριτσιμά.
Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

19.07.18 | Εκδηλώσεις μνήμης στη Μουσιωτίτσα

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις μνήμης...

18.07.18 | Με θεματικό άξονα το ψωμί

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 2ο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου,...

17.07.18 | «Συνδεθείτε» με την πολιτιστική κληρονομιά

Η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας του ευρωπαϊκού έργου PLUGGY θα είναι διαθέσιμη στους...

14.07.18 | Ένα καλοκαίρι πλούσιο σε εκδηλώσεις

Ιδιαίτερα πλούσιο σε ποιοτικές εκδηλώσεις πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου, μαζί βέβαια με...

13.07.18 | 150 χρόνια από τη γέννηση του Κ. Κρυστάλλη

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τα 150...

12.07.18 | «Καλωσόρσαταν» στις γαλάζιες παραλίες

Με το «Καλωσόρσαταν» στις γαλάζιες παραλίες της Κοιλάδας του Αχελώου περιμένουν οι νέοι να...

11.07.18 | Ηθικό χρέος η διατήρηση της μνήμης

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα τελέστηκε χθες η...

10.07.18 | Θύματα πολλαπλής βίας οι γυναίκες πρόσφυγες

Χρήσιμα συμπεράσματα, που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην εν εξελίξει διαδικασία αναθεώρησης του...