Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017
|
Ηπειρωτικός Αγών

Γιορτή αγάπης με παραδοσιακές γεύσεις

Με μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς γεύσεων και παιχνιδιών αποχαιρετούν το 2017 η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων.

Από σήμερα Παρασκευή και για τρείς ημέρες, μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων, όσοι βρεθούν στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων από τις 12 το μεσημέρι και μετά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικές παραδοσιακές γιαννιώτικες συνταγές από τον διακεκριμένο σεφ Αδάμο Δότσιο και το τμήμα μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με προϊόντα «Δωδώνη» από 100% ελληνικό γάλα.
Παράλληλα με τη γευστική δοκιμή, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, ως μικροί σεφ, πλάθοντας και ψήνοντας χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, παίρνοντας μέρος και σε άλλες δραστηριότητες, όπως δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting, από τα αντίστοιχα τμήματα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων.
Στο πλαίσιο της διαρκούς υποστήριξης και συνεισφοράς στην τοπική κοινωνία, αυτά τα Χριστούγεννα η «Δωδώνη» θα προσφέρει στα παιδιά του Ιδρύματος της Μονής Ντουραχάνης μεγάλη ποσότητα ολόφρεσκου αγνού γάλακτος, με την γεύση του καλού, την γεύση της αγάπης και της προσφοράς. Παράλληλα, θα προσφέρει προϊόντα στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα, ενώ θα στηρίξει οικονομικά τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» Ιωαννίνων.
Σημειώνεται πως η εταιρεία το 2017 διέθεσε πάνω από 110 τόνους προϊόντων «Δωδώνη» σε οργανώσεις, ιδρύματα και μη κυβερνητικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι φροντίζουν όσους επλήγησαν από την κρίση.
«Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εστιάζουν στον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία και θα συνεχίσουμε να δρούμε με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζοντας έμπρακτα ενέργειες που θέτουν στο επίκεντρο την αλληλεγγύη, την προσφορά και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της «Δωδώνη» Μιχάλης Παναγιωτάκης.
«Ευχόμαστε το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς των Άγιων αυτών Ημερών να μας ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, να γίνει τρόπος ζωής και καθημερινότητα όλων μας», σημείωσε η διευθύντρια των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Όλγα Κριτσιμά.
Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

17.10.18 | Μνήμες του Άουσβιτς στη Δημοτική Πινακοθήκη

Μια σημαντική έκθεση φωτογραφικού υλικού με τίτλο «Γερμανικό ναζιστικό στρατόπεδο θανάτου...

16.10.18 | Με αναφορές στο Μακεδονικό

Τη μνήμη του ηπειρώτη Μακεδονομάχου Παύλου Μελά τίμησε ο δήμος Πωγωνίου το Σάββατο στον Παρακάλαμο,...

13.10.18 | Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των σχολείων στις επισκέψεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του δήμου...

12.10.18 | Ένα «ταξίδι» γνώσης για τους μαθητές

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 για...

11.10.18 | Μια γιορτή για τα πουλιά

Στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2018» συμμετέχει και φέτος ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας,...

10.10.18 | Εκδηλώσεις για τον Κ. Κρυστάλλη στην Αθήνα

Τον ποιητή Κώστα Κρυστάλλη τιμά ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων σε εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Αθήνα...

09.10.18 | Στοίχημα η πολιτιστική αποκέντρωση

Ο συντονισμός κοινών δράσεων και η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, μεταξύ των δήμων και του...

06.10.18 | Τρέχοντας στα πεδία των μαχών

Στους ήρωες που έχασαν τη ζωή τους για την ελευθερία και τα ιδανικά της πατρίδας, θα είναι...