Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017
|
Ηπειρωτικός Αγών

Μειωμένες τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα

Ειδικές τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα καφέ και εστίασης, καθώς και εμπορικά καταστήματα, προσφέρουν συνεργαζόμενοι φορείς και επιχειρήσεις σε όλους τους αθλητές και εθελοντές του 11ου Γύρου Λίμνης, προκειμένου να καταστήσουν την πόλη όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για τους δρομείς και τους συνοδούς τους, αλλά και να επιβραβεύσουν τους εθελοντές, χωρίς τους οποίους δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Οι υπερήφανοι υποστηρικτές του Γύρου Λίμνης, όσοι εγγράφονται στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr προσφέροντας μειωμένες τιμές από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, αυξάνονται συνεχώς. Η διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει και να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα με έκπτωση σε όσους φορούν το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης.
Οι ειδικές τιμές εισόδου στα μουσεία της περιοχής αποτελούν μια ευκαιρία για τους αθλητές, που στο μεγαλύτερο ποσοστό προέρχονται από περιοχές εκτός της Ηπείρου, να γνωρίσουν τον αρχαιολογικό και πολιτιστικό πλούτο μέσα από τη διοργάνωση του Ioannina Lake Run.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, το ειδικό βραχιολάκι το οποίο παραλαμβάνουν αθλητές και εθελοντές, τους εξασφαλίζει έκπτωση στο εισιτήριο για όλα τα μουσεία της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, όπως και στο ενιαίο εισιτήριο. Έτσι, θα μπορούν να επισκεφθούν το Αρχαιολογικό Μουσείο με εισιτήριο των 2 ευρώ (έκπτωση 50%), τον Αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης με 3 ευρώ (έκπτωση 50%), το Βυζαντινό Μουσείο με 2 ευρώ (έκπτωση 33%), αλλά και να προμηθευτούν το ενιαίο εισιτήριο για τους τρεις προαναφερόμενους χώρους στην τιμή των 4 ευρώ (έκπτωση 50%).
Δωρεάν θα είναι η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς, ενώ μειωμένη κατά 50% θα είναι η τιμή του εισιτηρίου για το Σπήλαιο Περάματος (είσοδος 3,5 ευρώ) και για το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη (είσοδος 3 ευρώ). Έκπτωση 20% σε έργα τέχνης και 15% στις κορνίζες προσφέρει η gallery Τεχνοχώρος και δωρεάν υποδέχεται όλους τους αθλητές και εθελοντές, όπως και όλους τους πολίτες, η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων κατά τις ώρες λειτουργίας της.
Στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που προσφέρουν έκπτωση 15% περιλαμβάνονται τα café – bar Almond, Circus, Denoar, Hogwarts, Maison, Say yes, The butler, Μεράκι και τα εστιατόρια Maison, Say Yes, Masabuca και Πρεσβεία.
Με 20% έκπτωση στα μη εκπτωτικά προϊόντα running υποδέχονται τους αθλητές και εθελοντές του Ioannina Lake Run τα καταστήματα αθλητικών ειδών Adidas Store, Hall of Brands (Ιωάννινα και Άρτα) και Sportzone. Επίσης, έκπτωση 20% προσφέρει στα συστήματα ασφαλείας η General Security Systems, έκπτωση 15% προσφέρουν το Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας (ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ) και τα καταστήματα Kem (στη νέα συλλογή δερμάτινων τσαντών), Oxford Company (στη νέα συλλογή), Trekking Hellas Ioannina (Outdoor Events & Activities), X-treme Stores (Fitness shop), ΚΑΔΡΟ (Κορνίζες), Μόσχος Γεώργιος (είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα), και έκπτωση 10% το κατάστημα ειδών δώρων Κόκκινες Μπότες.
Σημαντική είναι η προσφορά του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για τους δρομείς που έρχονται από άλλες περιοχές, καθώς προσφέρει 20% έκπτωση στο εισιτήριο μετ’ επιστροφής.
Η οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη σχετική  φόρμα στο www.ioanninalakerun.gr ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@ioanninalakerun.gr. Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν σε άμεση επαφή, προκειμένου να γίνει η προμήθεια του ειδικού σήματος για την ανάρτηση στην είσοδο της κάθε επιχείρησης.
Αθλητές και εθελοντές μπορούν να επισκέπτονται την ειδική πλατφόρμα με το σήμα «Proud Partner» στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr, προκειμένου να πληροφορούνται τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, που εμπλουτίζονται συνεχώς.


Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

14.12.17 | Ένα βιβλίο για το Ανήλιο και τους ανθρώπους...

Το βιβλίο «Στη σκιά του ήλιου – το Ανήλιο της Πίνδου» του ηπειρώτη δημοσιογράφου Φώντα Χήτα, που...

13.12.17 | Η τέχνη συναντά την επιστήμη και την...

Την έκθεση BioFuture διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας Athens Digital...

12.12.17 | Ερωτήσεις με έμπνευση

Πολλοί γονείς συναντούν δυσκολία στο να διατηρήσουν ανοιχτή την επικοινωνία με τα παιδιά τους σε...

09.12.17 | Στήριξη στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Πρωτοβουλία για την στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου», του μη κερδοσκοπικού οργανισμού...

08.12.17 | Η πόλη από ασήμι ανοίγει τις πύλες της

Σε μία πόλη φτιαγμένη από ασήμι μεταμορφώνεται το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων και...

07.12.17 | «Λογοτεχνικές Γέφυρες» στο Καμπέρειο

«Γέφυρες» με το ΤΕΙ Ηπείρου, το πανεπιστήμιο, τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το κοινό της πόλης...

06.12.17 | Κάθε μέρα μια γιορτή για τα παιδιά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου Ιωαννιτών...

05.12.17 | «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης»

Μια… διαφορετική συνταγή, με στόχο την προστασία της υγείας αλλά και του πλανήτη, «μαγειρεύει» μαζί...