Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018
|

Γενέθλια με Kip Winger

Μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στα Γιάννενα ο αμερικανός ροκ σταρ Kip Winger, τον οποίο έχει απολαύσει αρκετές φορές το κοινό της πόλης, είτε σε ακουστικές εμφανίσεις είτε σε πιο δυναμικά live.

Αυτή τη φορά, ο Kip Winger θα παρουσιάσει ένα high energy acoustic show, μια συναυλία που διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, για να γιορτάσει τα δύο χρόνια λειτουργίας του. Η συναυλία, που οργανώνεται με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Ως guest θα εμφανιστούν ο George Gakis and the Troublemakers, ενώ θα υπάρχει και μια ειδική εμφάνιση του γυναικείου electric string κουαρτέτου Fortissimo.

Ο Kip Winger είναι ένας πλατινένιος καλλιτέχνης, που μπορεί να είναι γνωστός για την επιτυχία τους με τους Winger και τις πρώτες ημέρες του ως μπασίστας με τον Alice Cooper, ωστόσο, το εύρος και το πεδίο του μουσικού του ταξιδιού εκφράζεται με μεγαλύτερη ένταση στα σόλο άλμπουμ του, όπως τα «This Conversation Seems Like A Dream», «Songs From The Ocean Floor», «From The Moon To The Sun» και τη σύνθεσή του «Ghosts» για ορχήστρα εγχόρδων, πιάνο και άρπα.

Το 1995, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του με τους Winger, ο Kip έχτισε ένα στούντιο στους λόφους της Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, και άρχισε να γράφει και να παράγει μουσική χωρίς όρια. Με τα χρόνια, ο Kip συνέχισε να ενισχύει το ενδιαφέρον του στη σύνθεση, κάνοντας συνεργασίες με πολλούς μεγάλους συνθέτες .

Εκτός από τη σημαντική του πορεία σε τις σόλο ακουστικές εμφανίσεις και τις τουρνέ με τους Winger, ο Kip ήταν ο βασικός τραγουδιστής στο Alan Parsons Live Project. Τραγούδησε και ηχογράφησε με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως οι Alice Cooper, Mark Farner, Roger Daltrey, Neal Schon και Bob Dylan.

Όσοι βρεθούν στα δεύτερα γενέθλια του Μουσείου Αργυροτεχνίας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επί σκηνής έναν ζωντανό θρύλο της ροκ, αλλά και ορισμένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του από την εποχή με τους Winger, όπως τα Miles Away, Easy Come Easy Go, Headed For A Heartbreak, Can’t Get Enuff κ.ά.

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

26.09.18 | «Η Παναγία των Παρισίων» επιστρέφει τον...

Το Θέατρο Έκφραση, μετά τις προηγούμενες επιτυχημένες παιδικές του παραστάσεις: «Σταματήστε τη γη...

25.09.18 | Μια γνωριμία με το «θερινό Μαντείο»

Στη Συνάντηση Νέων Καλλιτεχνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης με θέμα «Αρχαίο Δράμα και Πολιτική», που...

22.09.18 | Οι Φωτο-ματιές «κλείνουν» με φωτογραφικό...

Μετά τη δίμηνη φιλοξενία της ομαδικής περιοδικής έκθεσης «Φωτο-Ματιές στο Μουσείο», η Εφορεία...

21.09.18 | Έπαθλα από μικρούς και μεγάλους

Με μια διπλή δράση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς...

20.09.18 | «Ευτυχία Πρίντζου· η επιστροφή»

Μέσα από έναν θεατρικό μονόλογο «επιστρέφει» στην πόλη που γεννήθηκε και εκτελέστηκε, ένα σύμβολο...

19.09.18 | «Η παράδοση εκ νέου»

Την Μπιενάλε Δυτικών Βαλκανίων θα φιλοξενήσουν τα Γιάννενα από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου, με...

18.09.18 | Μουσική γιορτή στην πλατεία

Με μια μεγάλη μουσική γιορτή για όλους αποχαιρετά το καλοκαίρι και καλοσωρίζει το φθινόπωρο το...

15.09.18 | «Μια συναυλία για την ειρήνη»

«Μια συναυλία για την ειρήνη» είναι ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης με την Συμφωνική Ορχήστρα Magna...