Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Μαθήματα στους νέους παίκτες από τον Πετράκη

Εβδομάδα γεμάτη δραστηριότητα, με πίεση και ένταση ήταν αυτή που πέρασε για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η προετοιμασία, που ξεκίνησε από τη Δευτέρα, συνεχίστηκε με διπλές προπονήσεις και με αυξανόμενο ρυθμό κάθε μέρα.

Είναι η περίοδος, που το τεχνικό τιμ της ομάδας προσπαθεί να κάνει τους παίκτες να ξεχάσουν τις διακοπές και από εδώ και πέρα τους περιμένει σκληρή δουλειά. Ο δε Πετράκης, με καθημερινές ομιλίες, προσπαθεί να δώσει να καταλάβουν οι παίκτες ότι τη νέα σεζόν υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και η ομάδα θα πρέπει να κάνει καλύτερη πορεία από πέρυσι. Αύριο θα είναι μια όαση ξεκούρασης και ευκαιρία για βουτιές σε παραλίες του Ιονίου πελάγους, με το ρεπό που είναι προγραμματισμένο.

Στην παρούσα φάση, περισσότερο ενδιαφέρει τον έμπειρο τεχνικό να δέσει και ψυχολογικά την ομάδα μέσα από το καλό κλίμα των αποδυτηρίων, που ανέκαθεν ήταν καλό. Έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες στα Γιάννινα από διάφορες χώρες και από ομάδες, που ενδεχομένως να λειτουργούσαν με διαφορετικό τρόπο. Όλοι αυτοί θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και γρήγορα να νιώσουν οικογένεια με τους παλιότερους παίκτες.

Το φετινό ρόστερ του ΠΑΣ είναι ένα «μωσαϊκό» διαφόρων εθνικοτήτων, αφού από τους 26 παίκτες οι εννέα είναι ξένοι και μάλιστα από διαφορετικές χώρες, όπως οι Κόντε (Ισπανία), Τσικάρσκι (Σκόπια), Λέο (Γαλλία), Κακούμπα (Ουγκάντα), Κάστρο (Κολομβία), Βιδάλ (Βραζιλία), Κούζικ (Ουκρανία), Ντόλοβατς (Σερβία). Ο αριθμός των ξένων θα αυξηθεί, με την επόμενη μεταγραφή μεσοεπιθετικού, που είναι στα σκαριά.

 Από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, υπάρχει ικανοποίηση τόσο από πλευράς τεχνικής ηγεσίας, όσο και διοίκησης. Το τι θα δείξει ο κάθε παίκτης, θα φανεί στην πορεία, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές, όσον αφορά την προσπάθεια, τον επαγγελματισμό και τη διάθεση, που έδειξαν από την πρώτη μέρα οι παίκτες. Και επίσης ένας επιπλέον λόγος ικανοποίησης, αφορά το γεγονός ότι κατά 80 με 90% διαμορφώθηκε το ρόστερ της νέας σεζόν και όλοι οι παίκτες θα κάνουν κανονικά προετοιμασία. Σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, που αρκετές μεταγραφές είχαν γίνει μεσούσης της προετοιμασίας ή ακόμα και όταν ολοκληρωνόταν.

Οι προπονήσεις και την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν στα Γιάννινα και την άλλη Κυριακή η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι. Για τα μεταγραφικά, για το θέμα Κόντε υπάρχει αναμονή, ενώ θα αργήσει λίγο η επόμενη μεταγραφή.

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

14.07.18 | Το μεταγραφικό σίριαλ Κόντε πάλι στο...

Το γνωστό σίριαλ με την επικείμενη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο του...

13.07.18 | Τρία ερωτηματικά υπάρχουν στον ΠΑΣ

Με διπλές προπονήσεις, που θα γίνουν σήμερα, θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, που...

12.07.18 | «Τρυπά» δίχτυα και στις προπονήσεις ο Κόντε!

Ο Πέδρο Κόντε μπορεί να είναι σε αναμονή, αν θα προκύψει κάποια αξιόλογη μεταγραφική πρόταση, για...

11.07.18 | Οι πρώτες εντυπώσεις από την προετοιμασία

Αρκετός κόσμος πηγαίνει κάθε μέρα στις προπονήσεις του ΠΑΣ και το βράδυ οι σελίδες κοινωνικής...

10.07.18 | Προέχει η προσαρμογή των νέων παικτών

Με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) ξεκίνησε η βδομαδιάτικη προετοιμασία για τον ΠΑΣ Γιάννινα,...

06.07.18 | Απορρίφθηκε υπό δοκιμή αφρικανός...

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ συμμετείχε το τελευταίο διήμερο 20χρονος αφρικανός ποδοσφαιριστής, αλλά δε...

05.07.18 | Δίκοπο μαχαίρι το θέμα Κόντε για ΠΑΣ

Με τον Αγιασμό, που έγινε προχθές, μια νέα χρονιά ξεκίνησε για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», με στόχο να...

03.07.18 | Ο Γ. Χριστοβασίλης έκλεισε δέκα χρόνια στον...

Χθες 3 Ιουλίου 2018, όπως αναφέραμε και στο σχετικό ρεπορτάζ της ημέρας, συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια...