Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Ενισχύει την παρουσία της στην Ινδία

Με στόχο την ανάδειξη δημοφιλών εξαγόμενων προϊόντων και ένα εντυπωσιακό περίπτερο, η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Food India, που διοργάνωσε η Sial, για πρώτη φορά φέτος στο Νέο Δελχί της Ινδίας, από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεγάλες αλυσίδες του οργανωμένου λιανεμπορίου και πολυτελή ξενοδοχεία, τα προϊόντα της «Δωδώνη» διατίθενται στις μεγαλύτερες πόλεις της Ινδίας, με την εταιρεία να διαθέτει ισχυρή παρουσία στην αγορά της τα τελευταία δέκα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας κερδίσει την προτίμηση των εγχώριων καταναλωτών, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών στην προτίμηση του κοινού της Ινδίας, κατέχοντας την 1η θέση στην αγορά της φέτας Π.Ο.Π.

Στην έκθεση Food India by Sial, η «Δωδώνη» είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τόσο σε επαγγελματίες, όσο και στο ευρύ κοινό μερικούς από τους δημοφιλέστερους κωδικούς προϊόντων που εξάγει σε 47 χώρες παγκοσμίως. Με ναυαρχίδα τη φέτα, η εταιρεία φιλοξένησε στο περίπτερό της καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως η φέτα σε κύβους, καθώς και άλλα αγαπημένα 100% ελληνικά προϊόντα, όπως το κατσικίσιο τυρί και η βαρελίσια φέτα, τα οποία προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιανεμπορίου και της εστίασης, αλλά και των καταναλωτών που επισκέφτηκαν το περίπτερο.

Η Sial αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις, που ειδικεύεται στη βιομηχανία μεταποίησης τροφιμών και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Φέτος, η Food India by Sial πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 5.000 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερους από 8.500 επισκέπτες και παραπάνω από 250 εκθέτες, που προέρχονταν από 15 χώρες.

«Η παρουσία στην έκθεση Food India by Sial αποτελεί σταθμό για την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, επισφραγίζοντας δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά της Ινδίας. Ως πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής στο εξωτερικό και με ναυαρχίδα τη φέτα, κύριο μέλημά μας αποτελεί η εξαγωγή ποιοτικών 100% ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων, που ξεχωρίζουν για τη μοναδική ποιότητα, την πλούσια γεύση και την αυθεντικότητά τους στις διεθνείς αγορές. Η συμμετοχή σε μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες εκθέσεις παγκοσμίως, μας βοηθά να παρουσιάσουμε τα αυθεντικά, ελληνικά προϊόντα σε ένα διευρυμένο κοινό, που απαρτίζεται τόσο από επαγγελματίες όσο και από καταναλωτές, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική μας θέση και δίνοντάς μας την ευκαιρία να συστήσουμε περαιτέρω τη Γεύση της “Δωδώνη” σε διεθνές επίπεδο», αναφέρει σε δήλωσή του ο διευθυντής εξαγωγών της «Δωδώνη» Βασίλης Βροχίδης.

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

16.10.18 | Σύμμαχος για το Πάρκο Πολιτισμού

Μια πλήρη εικόνα για τις δράσεις και τους στόχους του δήμου Ιωαννιτών σε σχέση με την ανάδειξη...

16.10.18 | Μιας συνεργασίας… μύρια έπονται

Θρυαλλίδα εξελίξεων για τα δημοτικά πράγματα του δήμου Ζίτσας αποτέλεσε η ανακοίνωση της...

16.10.18 | Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Μ. Ελισάφ

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ιωαννιτών στις εκλογές του Μαΐου θα ανακοινώσει σήμερα ο...

16.10.18 | Ένταση, παρά τη χορήγηση 60.000 ευρώ

Με φωνές και εντάσεις ξεκίνησε χθες το μεσημέρι η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου,...

16.10.18 | Ώρα για επίσημη παρουσίαση

Με επίσημο τελετουργικό στην αρχαία Δωδώνη το πρωί και παρουσίαση το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο...

16.10.18 | Νίκη για τον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα στο τοπικό...

Ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στην πρεμιέρα του...

16.10.18 | «Η μουσική στη σχολική ζωή»

Η 2η προσυνεδριακή ημερίδα του 8ου Συνεδρίου της Ελληνικής Ένωσης για τη Μουσική Εκπαίδευση...

13.10.18 | Δημοπρατείται η ανακατασκευή

Στον «αέρα» του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων βρίσκεται από σήμερα η διακήρυξη...