Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018
|
Ηπειρωτικός Αγών

Χωρίς ρεύμα και νερό το πρωί της Κυριακής

Για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Κυριακή, από τις 6.30 έως τις 11.30 το πρωί.

Το ρεύμα θα διακοπεί σε ολόκληρη την ΒΙ.ΠΕ., σε Ελεούσα, Γαρδίκι, Μεγ. Γαρδίκι, Ροδοτόπι, Ζωοδόχο, Γραμμενοχώρια, Πετράλωνα, Λοφίσκο, Αγ. Ανάργυρους, Δελβινακόπουλο, Γραμμένο, Βαγενήτι, Πολύλοφο, Λύγγο, Περάτη, Κόντσικα, Ασβεστοχώρι, Λευκοθέα, Κληματιά, Καρίτσα, Ζίτσα, κάμπο Ζίτσας, Μαθητική εστία Ζίτσας, Σακελλαρικό, Λίθινο, οικ. Μελισσίου, Βασιλόπουλο, Καστρί, Σιάνιστα, Ιερομνήμη, Κοκκινόχωμα, Δελβινακόπουλο, Παλιουρή, Σουλόπουλο, Ράικο, Δεσποτικό, Γρανιτσοπούλα, Ριζό, Φωτεινό, Αετόπετρα, Λάβδανη, Βρίστοβο, Αγ. Μαρίνα, Καλοχώρι, Εκκλησοχώρι, Βουτσαρά, Κούρεντα, Γιουργάνιστα, Χίνκα, Λάλιζα, Γκρίμποβο, Βρυσούλα, Πολύδωρο, Ραδοβίζι, Σενίκο, Κερασέα, Βροσίνα, Ζάλογγο, Δοβλά, Βερενίκη και Φτέρη. Επίσης, σε Λεπτοκαρυά, Ραβενή, Χαραυγή και Καλλιθέα του δήμου Φιλιατών, σε φυτώρια Άνω Λαψίστας, Λυκόστομο, Κρανούλα, Περίβλεπτο, Ασφάκα, οικ. Καρυών, Μεταμόρφωση, Χρυσόραχη, Βλαχάτανο, Βατατάδες, Γαβρισιούς, Λιγοψά, Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι, Άνω και Κάτω Λαψίστα, Κρύα, Κρανούλα, Λυκοτρίχι, Αγ. Μαρίνα, Δολιανά, Ελαφότοπο, Μονή Βελλάς, Καλπάκι, Νεγράδες, Ασπράγγελους, Άνω και Κάτω Πεδινά, Μονοδένδρι, Βίτσα, Ελάτη, Δικόρυφο, Καλουτά, Διπόταμο, Ανθρακίτη, Μανασσή, Δίλοφο, Κήπους, Νεγάδες, Φραγκάδες, Λεπτοκαρυά έως Κουκούλι, Καπέσοβο, Βραδέτο, Τσεπέλοβο και Σκαμνέλι. Τέλος, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κόνιτσας και του δήμου Πωγωνίου, καθώς και σε Χρυσή, Πευκόφυτο, Ζούζουλη και Επταχώρι του δήμου Νεστορίου Καστοριάς.

Λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης, εκτός λειτουργίας θα τεθούν οι γεωτρήσεις και τα αντλιοστάσια του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων στις παραπάνω περιοχές, με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή και μείωση τροφοδοσίας δεξαμενών στο σύνολο του λεκανοπεδίου, που υδρεύεται από το δίκτυό του, καθώς και διακοπή στις μεμονωμένες συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεων και πτηνοτροφείων από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΔΛΙ, η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών της ΔΕΗ, ωστόσο η υδροδότηση των κατοίκων θα γίνει σταδιακά μέχρι να γεμίσουνετα δίκτυα και οι δεξαμενές, σε χρόνο που μπορεί κατά περίπτωση να υπερβαίνει και τις τρεις ώρες (ειδικότερα για το Νεοχωρόπουλο και την Αμφιθέα).

Το όνομά σας:
Το email σας:
Θέμα:
Σχόλιο: (μέχρι 1000 χαρακτήρες)


Προσφατα

14.11.18 | Ένα νέο πάρκο με σημείο αναφοράς την κεραία

Αναδεικνύοντας τη θέση της παλαιάς κεραίας της ΕΡΤ ως κομβικό σημείο οργάνωσης του Πάρκου και...

14.11.18 | Να σώσουν οτιδήποτε, αν σώζεται

Τον κίνδυνο να χαθούν κρίσιμα για τους αγρότες και κτηνοτρόφους εισοδήματα, κυρίως από τη χορήγηση...

14.11.18 | Επιστρέφει στο Ζαγόρι ο Γ. Σουκουβέλος

«Επιστρέφει» στον δήμο Ζαγορίου ως υποψήφιος δήμαρχος ο Γιώργος Σουκουβέλος, ο οποίος επί σειρά...

14.11.18 | «Αγκάθι» τα πνευματικά δικαιώματα

Υπερφορολόγηση, αντικαπνιστικός νόμος και πνευματικά δικαιώματα αποτελούν τα μεγαλύτερα «αγκάθια»...

14.11.18 | Κάνει πρεμιέρα το ΕΣΠΑ 2021-2027

Επίσημη πρεμιέρα για τη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ 2021-2027, καθώς το Υπουργείο Οικονομίας...

14.11.18 | Θα υπολειτουργήσει η Εφορία

Μέχρι τις 11.30 το πρωί θα γίνονται οι συναλλαγές με τους πολίτες, αύριο Πέμπτη, στη Δ.Ο.Υ...

14.11.18 | Ξεκινά το έργο του τηλεελέγχου

Υπεγράφη μεταξύ του δημάρχου Αρταίων και προέδρου της ΔΕΥΑ Άρτας Χρήστου Τσιρογιάννη και της...

13.11.18 | Μια ψυχική δομή στην πόρτα σας

Ένα μεγάλο κενό στην παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας έρχεται να καλύψει η υπηρεσία κατ’ οίκον...