Καθημερινά

«Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με σύνθημα «Μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί» η διοίκηση και εργαζόμενοι του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. καλούν πολίτες και φορείς να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και υποδήματα, είδη υγιεινής και είδη καθαριότητας, παιχνίδια, βιβλία και κάθε οικιακό είδος που είναι διαθέσιμο και χρήσιμο.

Την καθιερωμένη εκδήλωση-τηλεμαραθώνιο «Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς» διοργανώνει και φέτος ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του δήμου Ιωαννιτών για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Η αγάπη και η προσφορά είναι το νόημα αυτής της ημέρας, καθώς την ημέρα αυτή εκδηλώνουμε την αγάπη προς τον συνάθρωπό μας, προς όλους τους συμπολίτες μας που πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, και στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα. Καλούμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, την Εκκλησία, και τις επιχειρήσεις του τόπου μας να προσφέρουν ότι μπορούν «για να στηρίξουμε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και παράλληλα να στηρίξουμε και όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης», αναφέρει η διοίκηση του Οργανισμού.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα “Β. Πυρσινέλλας” του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, όπου από τις 10 το πρωί θα γίνεται η συγκέντρωση των ειδών.

Το καλλιτεχνικό μέρος θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα με συναυλία του Δημοτικού Ωδείου και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Cantus. Θα ακολουθήσει η Μαθητική ορχήστρα Do- Re – Mi του Δημοτικού Ωδείου επίσης και στις 7:30 τη «σκυτάλη» θα πάρει το Ωδείο Νέες Τέχνες ART NOVA με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με πιάνο – βιολί – κιθάρα.

Στις 20:15 στη σκηνή θα ανέβουν ο Νίκος Παπαδιώτης, η Δήμητρα Ηγουμενίδη και η Χαρά Καλπακίδου και θα ακολουθήσει το ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων Fortissimo, που συνδυάζει την κλασική μουσική με πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ & λάτιν.

Αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν ο Δημήτρης Υφαντής και ο Νίκος Τάσσης στο κλαρίνο με παραδοσιακά Ηπειρώτικα τραγούδια και λαϊκή ορχήστρα.

 

Σχετικά άρθρα

Φάρμακα και προϊόντα καθαρισμού συγκεντρώνει η Αντικαρκινική Εταιρία

Ενεργοποίηση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους πληγέντες

Ηπειρωτικός Αγών

Χρήματα και τρόφιμα για τους πληγέντες συγκεντρώνει ο Ερυθρός Σταυρός