ΕπικαιρότηταΑίθουσα Σύνταξης

Φορτία κάνναβης και tokarev

Εκατό δέματα με 105 κιλά και 460 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα πιστόλι «tokarev» βρέθηκαν στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που οδηγούσε ένας 34χρονος αλλοδαπός, μετά από έλεγχο στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Επίσης, ο 34χρονος δράστης επέδειξε στους αστυνομικούς διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Εκτός από τα ναρκωτικά, που βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα του οχήματος, και το πιστόλι «tokarev» με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm, που βρέθηκαν στη θέση του συνοδηγού, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ένα διαβατήριο και δύο κινητά τηλέφωνα.
Σε άλλο μπλόκο, στη Σαγιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 20χρονος και μία 33χρονη, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των οποίων βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες πίσω από τις πλαϊνές ταπετσαρίες και τον πίσω προφυλακτήρα, 35 δέματα με 18 κιλά και 620 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Εκτός από τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σχετικά άρθρα

Μετέφερε ναρκωτικά με ασθενοφόρο (βίντεο)

Ηπειρωτικός Αγών

«Ορφανά» 192 κιλά κάνναβης στην Θεσπρωτία

Ηπειρωτικός Αγών

Συνελήφθη για τσιγάρα και δενδρύλλιο κάνναβης